Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، حجت الاسلام پرویز ولی‌زاده ظهر امروز در نشست هماهنگی امور ایثارگران استان کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر اینکه دولت تدبیر و امید توجه ویژه‌ای به جامعه ایثارگران دارد، اظهار داشت: در حالی که خیلی از افراد به اسم شهدا آمدند ولی این قانون خدمات را ابلاغ نمی‌کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشاور و مسئول امور ایثارگران نهاد ریاست جمهوری با بیان اینکه قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران در سال 90 تصویب و در سال 91 از طریق شورای نگهبان به رئیس جمهور وقت ابلاغ شد، بیان کرد: ولی رئیس جمهور وقت آن را ابلاغ نمی‌کرد اما علی رغم اینکه تنها ماده 51 آن 700 میلیارد بار مالی داشت روحانی دو ماه بعد از تنفیذ حکم ریاست جمهوری این قانون را ابلاغ کرد.

وی با اشاره به وجود 3 میلیون ایثارگر در کشور، عنوان کرد: بعد از جنگ متولی خاصی برای رسیدگی به امور ایثارگران وجود نداشت و سپاه و ارتش در حد توان به امور رزمندگان و ایثارگران رسیدگی می‌کردند و بسیاری از قوانین که برای رزمندگان ما در مجلس تصویب می‌شد به خاطر نداشتن متولی اجرا نمی‌شد.

ولی‌زاده افزود: یکی از کارهای مهم دولت یازدهم ابلاغ سند راهبردی در سال 94 بود که پس از آماده شدن به هیئت دولت ارسال شد تا رزمندگان از سال 96 متولی داشته باشند و از امتیازات قانونی که برایشان درنظر گرفته می‌شود بهره‌مند شوند.

وی با اشاره به تشکیل شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در آبان 94 توسط ریاست جمهوری بیان کرد: این شورا با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در تهران به ریاست رئیس جمهور، در مراکز استان‌ها به ریاست استاندار و در شهرستان‌ها با حضور فرمانداران تشکیل می‌شود.

ولی‌زاده با اشاره به اینکه از سال 89 تاکنون معوقات و حقوق خانواده شهدا و ایثارگران پرداخت نشده است، بیان کرد: تا سال 94 کلیه معوقات خانواده شهدا پرداخت شد و در برنامه ششم دولت پیش بینی شد که ظرف 2 سال معوقات خانواده شهدا و ایثارگران پرداخت شود.

وی با بیان اینکه مستمری خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی در دولت اصلاحات 30 هزارتومان بود و در دولت قبل تنها 23 هزار تومان افزایش یافت، افزود: اکنون این میزان در دولت یازدهم علی‌رغم کاهش قیمت و فروش نفت به 250 هزارتومان افزایش یافته است.

ولی‌زاده تصریح کرد: هرآنچه داریم به برکت خون شهدا است و بدون شک هدایت‌های مقام معظم رهبری مانع از تحرکات دشمن نسبت به نظام و ملت شده است.

وی اختصاص رایگان انشعاب آب، برق و گاز برای رزمندگان برای یک مرتبه، همترازی شاغل ایثارگری که در صورت اینکه از سمت خود تنزل پیدا کند حقوق آن کاهش نمی‌یابد، معافیت 100 درصدی مالیاتی رزمندگانی که بیش از 24 ماه در جبهه حضور داشتند، معافیت‌های شهریه‌ای تا سقف 30 درصد برای خانواده ایثارگران ، بازگشت 100 درصد هزینه درمان ایثارگران، جانبازان و فرزندان شهدا به دستگاه آنها را از جمله برنامه‌هایی دولت یازدهم در حوزه ایثارگران در برنامه ششم توسعه عنوان کرد.

مشاور و مسئول امور ایثارگران نهاد ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: امسال به 50 هزار نفر از رزمندگان وام مسکن 70 میلیونی با کارمزد 4 درصد پرداخت می‌شود.

وی با اشاره به بازدید‌ها و سرکشی از خانواده شهدا و جانبازان و ایثارگران بیان کرد: رئیس جمهور هر هفته به دیدار خانواده شهدا می‌روند و در طول این چند سال بیش از 100 بازدید از خانواده شهدا و ایثارگران انجام شده است.

ولی زاده با اشاره به اینکه استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز از 400 خانواده شهدا و جانباز بازدید کرده‌اند، گفت: بیش از 22 هزار سرکشی از خانواده ایثارگران در این استان انجام شده است که نشان از توجه ویژه دولت تدبیر و امید به خانواده معظم شهدا است.

وی جنگ و برجام را به عنوان دو اتفاق مهم در کشور دانست و بیان داشت: در جنگ و در سال 67 امام با هدایت‌های پیامبر گونه تصمیم گرفت که ایران باشد و مقام معظم رهبری با هدایت‌های امام گونه خود به دولت یازدهم تصمیم گرفتند که ایران باشد و با بودن ایران انقلاب ما به رخ دنیا کشیده شود.

مشاور امور ایثارگران نهاد ریاست جمهوری با بیان اینکه عده‌ای می‌گفتند تحریم‌ها کاغذپاره‌ای بیش نیست، گفت: سال 94 همه فکر می‌کردند دولت روحانی در زمینه مالی سقوط می‌کند اما با اقدامات موثر وضعیت کشور بهبود یافت و در حالی که در آن روزها تنها برای 3 روز ذخیره گندم داشتیم اما امروز ذخیره گندم ما 700 روزه است و آماده صادرات 3 میلیون تن گندم هستیم.

ولی زاده تصریح کرد: 500 هزار استخدام غیر قانونی در دولت گذشته انجام شد که باید 30 درصد از استخدام‌ها سهم خانواده شهدا و ایثارگران بود که از 150 هزار نفر تنها 53 هزار نفر از جامعه ایثارگری استخدام شدندو وجود بیش از 3 هزار نفر از جامعه ایثارگری بیکار در این استان ناشی از همان تصمیم‌گیری خارج از ضابطه است.

انتهای پیام/

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۶۸۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمون استخدامی جامعه ایثارگران را برگزار می‌کنیم

ایسنا/مازندران رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران با بیان اینکه مازندران ۴۵ هزار و۹۱۱ نفر جمعیت ایثارگری دارد که ۵ هزار و ۹۶۰ نفر به عنوان جویای کار ثبت نام کردند، گفت: در حال حاضر در حال برگزاری آزمون استخدامی هستیم و خواهشمندیم که همه فرزندان شهدای جویای کار بالای ۷۰ درصد در این آزمون ثبت نام کنند.

امیرحسین قاضی زاده هاشمی ۱۳ اردیبهشت در جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت استان مازندران که در سالن شهید رجایی استانداری برگزار شد، اظهار کرد: باید از فرصت‌ها استفاده شود تا در خدمت به خلق خدا، انسان سعادتمند شود.

وی با اشاره به اینکه مازندران در جنبه های معنوی و مادی استانی پر نعمت است، افزود: شورای فرهنگی ترویج ایثار و شهادت تنها قرارگاه قانونی در کشور است که دستوراتش نافذ است و با توجه به اهمیت موضوع باید فرصت بگذارند تا در کار جمعی مسائل در استان تصویب و اجرا شود.

وی خاطر نشان کرد: تکلیف قانونی است که همه دستگاه‌های اجرایی ۲۰ درصد بودجه قانونی را برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت اختصاص دهند.

قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه در مازندران ۴۵ هزار و۹۱۱ نفر جمعیت ایثارگری دارند که ۵ هزار و ۹۶۰ نفر به عنوان جویای کار ثبت نام کردند، گفت: در حال حاضر در حال برگزاری آموزن استخدامی هستیم و خواهشمندیم که همه فرزندان شهدای جویای کار بالای ۷۰ درصد ثبت نام کنند.

به گفته قاضی زاده هاشمی، در مازندران ۱۳ هزار ۶۹۹ نفر از جامعه ایثارگران تبدیل وضعیت شدند.

معاون رئیس جمهوری، درخصوص واگذاری مسکن جامعه ایثارگران افزود: هیچ محدودیتی برای تامین تسهیلات مسکن جامعه ایثارگری نداریم اما در مازندران محدودیت در زمین است.

این مسئول افزود: امیدواریم در مسکن ملی سهمیه مسکن ایثارگران در نظر گرفته شود که خانواده‌های فاقد مسکن به صورت ویژه دیده شوند.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران تصریح کرد: در حوزه گلزارهای شهدای مازندران از ۱۵۸۷ گلزار شهدا ۱۱۶۰ گلزار ساماندهی شدند و لازم است در سفر رئیس جمهوری به استان این موضوع مورد پیگیری قرار گیرد.

وی بیان کرد: در حوزه بهداشت و درمان عملکرد سازمان‌ها و ماکز درمانی با جامعه ایثارگری خوب بود و فقط پرداختیها بود که تا پایان اسفند اسناد تسویه حساب شده است.

قاضی زاده هاشمی به پروژه های عمرانی در حوزه بنیاد شهید اشاره کرد و یادآور شد: اگر پروژه‌هایی نیمه‌تمام مانده است، لازم است در سفر رئیس جمهوری پیگیری شود.

وی در مورد کنگره شهدای ۱۰ هزار و ۴۰۰ شهید مازندران تصریح کرد: ۱۴ کنگره ملی در کشور برگزار می‌شود و در حمایت هیچوقت کوتاهی نکردیم فقط خواهشمندیم به کیفیت و اثرگذاری موضوع توجه شود.

قاضی زاده هاشمی با اشاره به اینکه کتاب‌هایی که تدوین می‌شود باید در کنگره‌های شهدا رونمایی شود و به کیفیت موضوعات هم دقت شود، افزود: در بخش اعتباری محدودیتی نیست اما این محتوا باید غنی باشد.

معاون رئیس جمهور اظهار کرد: در مازندران اصلی‌ترین موضوع قابل پیگیری دستگاه‌های اجرایی فراهم شدن زمین برای مسکن خانواده ایثار و شهدا است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۲۰ هزار سهمیه استخدامی آموزش و پرورش سهم ایثارگران است
  • توجه جدی به جهاد تبیین و بیان دستاوردهای جوانان نخبه کشور
  • برخورد بدون اغماض با ترک فعل‌ها درباره خدمات‌دهی سلامت به والدین شهدا
  • مشکلات جامعه ایثارگران و خانواده شهدا مورد اهتمام قرار بگیرد
  • ۳۱ هزار مجوز استخدام فرزندان ایثارگر کسب شده است
  • اعتبارات درمان ایثارگران ۱۰۰ درصد افزایش یافت
  • آزمون استخدامی جامعه ایثارگران را برگزار می‌کنیم
  • دیدار رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهدا در قائم شهر
  • برخورد با ترک فعل‌ها درباره خدمات دهی سلامت به والدین شهدا
  • کاهش ۹ درصدی نرخ بیکاری در جامعه ایثارگری کشور