Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی فقیه، معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: در سال گذشته از حدود ۵۰ هزار نفر از افراد معرفی شده به بانک‌ها مجموعاً ۴۵ هزار و ۶۲۳ نفر از ایثارگران عزیز وام مسکن دریافت کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام سید محمدعلی شهیدی در جلسه شورای معاونین بنیاد شهید و امور ایثارگران با تبریک ولادت امام حسن مجتبی (ع) و روز اکرام بیان کرد: امام حسن (ع) از ابتدای زندگی به امام ایثار و بخشش و الگوی کرامت مشهور شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز نیز با توجه به شرایط اقتصادی اجتماعی موجود توجه به سیره این امام و ترویج فرهنگ اکرام و ایثار اجتماعی برای ایجاد همبستگی و فقرزدایی ضروری است.


وی با بیان اینکه فرهنگ بخشندگی و اکرام از پایه‌های اصلی فرهنگ ایثار و شهادت است گفت: با بررسی زندگی روزمره شهدا می‌توان فهمید که ایثار، بخشندگی، عطوفت و مهربانی جلوه‌هایی از رفتار اجتماعی شهدا بوده که نقطه اوج این ایثارگری شهادت است. فرهنگ انفاق و مهربانی در ماه مبارک رمضان بیش از همیشه در رفتار مسلمانان نمایان می‌شود و اگر بتوانیم این فرهنگ را در طی سال استمرار بخشیم کمک بزرگی برای حل مشکلات اجتماعی با مشارکت مردم صورت خواهد گرفت.


معاون رئیس جمهور با بیان اینکه توسعه فرهنگ ایثار اجتماعی در طی چند سال گذشته در دستور کار بنیاد شهید و امور ایثارگران قرار داشته است افزود: باید بتوانیم فرهنگ ایثار اجتماعی که بخش عمده‌ای از آن در رفتار شهدا و ایثارگران قابل مشاهده است توسعه دهیم و به این ترتیب می‌توانیم به ایجاد الگویی مردمی برای حل مشکلات اجتماعی کمک کنیم.


رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه مسکن ایثارگران توضیح داد: در سال گذشته از حدود ۵۰ هزار نفر از افراد معرفی شده به بانک‌ها مجموعاً ۴۵ هزار و ۶۲۳ نفر از ایثارگران عزیز وام مسکن دریافت کرده‌اند و در سال جاری نیز باید تلاش کنیم از تمامی ظرفیت‌های قانونی برای رفع مشکل ایثارگران استفاده کنیم و امیدواریم حداقل ۵۰ هزار فقره وام مسکن جذب شود.


حجت‌الاسلام شهیدی ادامه داد: تمامی فرایندهای دریافت وام بر روی سامانه بنیاد شهید و امور ایثارگران و به‌صورت الکترونیکی انجام می‌شود و باید با تکمیل وب‌سرویس مشترک وزارت مسکن و شهرسازی و بانک‌های عامل با بنیاد شهید و امور ایثارگران نسبت به تسهیل بیشتر این فرایند برای دریافت تسهیلات مسکن ایثارگران اقدام شود.


نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران همچنین تعداد واگذاری زمین و مسکن به ایثارگران در سال ۱۳۹۷ را ۶ هزار و ۵۴ مورد عنوان کرد. همچنین با توجه به افزایش سن والدین معظم شهدا و جانبازان گران‌قدر، مناسب‌سازی مسکن این عزیزان در دستور کار بنیاد قرار دارد که در این راستا در سال ۱۳۹۷ حدود ۵۰۰ مورد مناسب‌سازی مسکن صورت گرفته است.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بنیاد شهید و امور ایثارگران خانواده های شهدا و ایثارگران وام مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۲۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهیدی که قهرمان دو سنگر بود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ شهید احمد ضیائی معلمی است که در کنار سنگر تعلیم و تربیت در سنگر جبهه‌های حق علیه باطل از میهن می‌کرد، او در سال ۳۶/۷/۹ در کبودراهنگ دیده به جهان گشود و مراحل درس آموزی خود را در این شهر و همدان گذراند و پس از قبولی در کنکور به تربیت معلم شهر مشهد مقدس قبول می‌شود.

شهید ضیائی همزمان دانشجوی تربیت معلم بود و هم تدریس می کرد، وقتی خبر شهادت فرزند را به مادر می دهند شکر خدا می‌گوید و صبر پیشه می‌کند.

همسر شهید احمد ضیائی می گوید شب اول عروسی خبر از شهادت خود می‌دهد و او را از روز اول عروسی برای شهادتش آماده میک ند.

مهمترین وصیت شهید ضیائی حفظ حجاب بود و تربیت فرزند صالح برای همسرش بوده است.

در وصیت نامه شهید آمده است که همه پشتیبان ولایت باشید و اگر مسئولی کم کاری کرد پای انقلاب نگذارید.

آقا مصطفی که تنها ثمره زندگی شهید احمد ضیائی است هنگام شهادت پدر تنها ۲ ساله بود و اکنون ادامه دهنده راه پدر شهید است و به همین دلیل همین شغل پدر را انتخاب کرده است.

معلم شهید دستی هم به هنر داشت و دست خط خوشنویسی شهید هنوز موجود است.

سرانجام شهید احمد ضیائی در سال ۱۳۶۷ در اسلام آباد غرب در عملیات مرصاد به مقام والای شهادت نائل آمد.

شهرستان کبودراهنگ ۶۴۳ شهید والامقام را تقدیم انقلاب کرده که از این تعداد ۱۳ شهید معلم است.

دیگر خبرها

  • استقرار ناوگان امور اجرایی بنیاد مسکن در امامزاده ابراهیم
  • شهیدی که قهرمان دو سنگر بود
  • دشمن از فرهنگ شهادت، هراس دارد
  • برخورد بدون اغماض با ترک فعل‌ها درباره خدمات‌دهی سلامت به والدین شهدا
  • آزمون استخدامی جامعه ایثارگران را برگزار می‌کنیم
  • دیدار رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهدا در قائم شهر
  • برخورد با ترک فعل‌ها درباره خدمات دهی سلامت به والدین شهدا
  • تعامل دانشگاه آزاد اسلامی و بنیاد شهید ایلام بی‌نظیر است
  • مستمری والدین شهدا افزایش یافت + جزییات
  • مستمری والدین شهدا افزایش یافت