Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-04@16:44:56 GMT

ابلاغ وام ۱۳۰ میلیونی خرید و ساخت مسکن ایثارگران

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۴۴۵۸۶

ابلاغ وام ۱۳۰ میلیونی خرید و ساخت مسکن ایثارگران

هیات وزیران در جلسه ۱۹ خرداد ماه خود با با افزایش سقف تسهیلات مسکن ایثارگران در سال ۱۳۹۸ موافقت کرد و بر این اساس معاون اول رییس جمهوری مصوبه هیئت دولت درباره وام ۱۳۰میلیونی خرید و ساخت مسکن ایثارگران را ابلاغ کرد.

به گزارش خبرنگار دولت خبرگزاری شبستان، هیات وزیران در جلسه 19 خرداد ماه خود به ریاست حجت الاسلام حسن روحانی، رییس جمهوری با افزایش سقف تسهیلات مسکن ایثارگران در سال ۱۳۹۸ موافقت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سقف این تسهیلات به ازای هر واحد مسکونی در شهرهای با جمعیت بیش از یک میلیون نفر یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال، مراکز استان ها یک میلیارد ریال، سایر شهرستان ها ۸۵۰ میلیون ریال و روستاها ۵۰۰ میلیون ریال تعیین شد.

 

به دنبال موافقت هیات وزیران برای افزایش سقف تسهیلات مسکن ایثارگران روز گذشته (22 خرداد) اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور تصویب نامه هیئت دولت در ۱۹ خرداد در خصوص افزایش سقف وام خرید یا ساخت مسکن ایثارگران (آزادگان، جانبازان و خانواده شهیدان) را به بانک مرکزی، بنیاد شهید و امور ایثارگران و سازمان برنامه و بودجه ابلاغ کرد.

 

بر اساس این مصوبه، به استناد سه قانون «جامع خدمات رسانی به ایثارگران (ماده ۳ مکرر)»، «الحاق برخی مواد به بخشی از مقررات مالی دولت (ماده ۶۲ بند ب)» و «برنامه پنج ساله ششم (ماده ۸۹ بند ت)»، ماده ۳ آیین نامه تسهیلات خرید یا ساخت مسکن آزادگان، ایثارگران و خانواده شهدا اصلاح شد.

 

با توجه به ماده ۳ آیین نامه تسهیلات خرید یا ساخت مسکن ایثارگران (اصلاح شده)، سقف وام مسکن ایثارگران در شهر‌های بالای یک میلیون نفر، ۱۳۰ میلیون تومان، مراکز استان‌ها ۱۰۰ میلیون تومان، سایر شهر‌ها ۸۵ میلیون تومان و روستا‌ها ۵۰ میلیون تومان تعیین شده است.

یادآور می شود: دولت از ابلاغ آیین نامه تسهیلات خرید یا ساخت مسکن آزادگان، جانبازان و خانواده شهدا یعنی سال 95 تاکنون هر ساله برای رفاه حال ایثارگران سقف تسهیلات ساخت یا خرید مسکن ایثارگران را افزایش داده است به طوری که هیئت وزیران در سال 97 سقف تسهیلات مسکن ایثارگران به ازای هر واحد مسکونی در شهرهای با بیش از ۱ میلیون نفر را ۱۰۰ میلیون تومان، مراکز استان ها را ۷۷ میلیون تومان، سایر شهرها را ۶۶ میلیون تومان و روستاها را ۳۸ میلیون تومان تعیین کرد. همچنین بر اساس این مصوبه تسهیلات ساخت یا خرید مسکن ایثارگران در شهرهای جدید، معادل سقف تسهیلات مرکز همان استان (۷۷ یا ۱۰۰ میلیون تومان) محاسبه می شد.

 

این مصوبه هیئت دولت، نرخ سود تسهیلات مسکن ایثارگران را ۴ درصد و مدت زمان بازپرداخت آن را ۲۰ ساله و بدون رعایت الگوی مصرف و نوساز بودن مسکن تعیین کرده بود./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: اردبیل مجلس وهابیت خبرگزاری شبستان دانشگاه آزاد اسلامی نیروی انتظامی فارس مسجد استان همدان مریم داوری امام جمعه کازرون تسهیلات مسکن ایثارگران سقف تسهیلات مسکن ایثارگران مسکن ایثارگران دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۴۴۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان تسهیلات بافت‌های فرسوده اعلام شد

 محمد آیینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران و معاون وزیر راه و شهرسازی درباره میزان تسهیلات نوسازی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه برای نوسازی بافت های فرسوده تسهیلات در قالب های مختلف در نظر گرفته شده است گفت:  تسهیلاتی در حوزه ودیعه مسکن و بافت های تاریخی و همچنین اسکان موقت در نظر گرفته شده است.

وی  با بیان اینکه برای تسهیلات بانکی در بافت های فرسوده پنج نوع وام قابل دریافت است، بیان کرد: یک نوع تسهیلات مربوط به نوسازی بافت های فرسوده است که همانند تسهیلات نهضت ملی مسکن  تا سقف ۵۵۰ میلیون تومان است که به نوعی تسهیلات ارزان قیمت است.

آیینی با اشاره به اینکه با تصویب مجلس و تایید آن در شورای نگهبان و با پیگیری های انجام شده در برنامه هفتم تمامی واحدهای بافت های فرسوده از تخفیفات نهضت ملی مسکن برخوردار می شوند افزود: واحدهای بافت های فرسوده از تمامی تخفیفات و حمایت های نهضت ملی مسکن تا سقف پنج طبقه استفاده می کنند.

وی با بیان اینکه  تسهیلات نوع سوم مربوط به  اسکان موقت است گفت: تسهیلات نوع چهارم مربوط به پرداخت تسهیلات در بافت های تاریخی است.

 معاون وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه  تسهیلات اسکان موقت در بافت های تاریخی را شامل می‌شود گفت: در این زمینه مثل نهضت ملی مسکن برخی بانک ها همکاری می‌کنند و برخی همکاری لازم را ندارند.

وی بیان کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته روند اعطای تسهیلات نسبت به گذشته  از سوی بانک ها  بهتر شده و امیدواریم  برای بهبود وضعیت و رونق در نوسازی بافت های فرسوده این روند بهبود یابد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن چشم‌انتظار مشارکت‌های مردمی است
  • عرضه به هنگام زمین و تأمین اعتبارات برای خرید مصالح از ضروریات ساخت مسکن توسط مردم است
  • عرضه به هنگام زمین و تامین اعتبارات لازم برای خرید مصالح از ضروریات ساخت مسکن توسط مردم است
  • اتمام پروژه‌های نهضت ملی مسکن تنها با مشارکت‌های مردمی امکان‌پذیر است
  • میزان تسهیلات بافت‌های فرسوده اعلام شد
  • ۳۱ هزار مجوز استخدام فرزندان ایثارگر کسب شده است
  • آمار هولناک تلفات جاده‌ای/ زخم کیفیت خودروهای داخل درمان نمی‌شود؟
  • آزمون استخدامی جامعه ایثارگران را برگزار می‌کنیم
  • ساخت مسکن کارگری در یزد/ خانه دار شدن همه کارگران
  • بانک ها با تسهیلات مسکن چه می‌کنند؟